WEBDESIGN KFT.

A WebDesign Kft. magyar informatikai vállalkozás, a hazai internetes-fejlesztői piac egyik első szereplője. Cégünk 1996 óta foglalkozik internetes technológiákkal, marketinggel, médiával.

Az üzleti lehetőségek egy kattintásra vannak Öntől – célunk, hogy szolgáltatásainkkal és professzionális megoldásainkkal segítsünk Önnek megvalósítani elképzeléseit.

És mi értünk az internethez a médiához és az informatikához – hiszen több mint 25 éve evvel foglalkozunk.

WEBSHOP, HONLAP KIVITELEZÉS

WEBSHOP, HONLAP

Honlapok, webáruházak készítését, üzemeltetését és karbantartását a WordPress tartalomkezelő és a Woocommerce webshop rendszerek felhasználásával végezzük. Az interneten üzemelő honlapok 40%-a WordPress alapú. Munkáinkat professzionális minőségben, rövid határidővel, mérsékelt árakon vitelezzük ki. 

A cégünk által kivitelezett honlapokat rövid határidőkkel karbantartjuk, illetve hosszútávon támogatjuk (jellemzően 5-15 év).

A WordPress tartalomkezelő rendszer lehetővé teszi különféle online szolgáltatások alacsony költségvetésű, hatékony megvalósítását. Az interneten fellelhető honlapok és webshopok jelentős részre WordPress alapú.

A Woocommerce segítségével rutinszerűen megvalósítható az integrált számlázási, fizetési, szállítási megoldásokat tartalmazó online webshop.

Természetesen egyedi online megoldásokat is kivitelezünk partnereink részére (a teljesség igénye nélkül pl. statikus honlapok, landing page-ek, különféle programozott, adatbázisra épülő online megoldások, egyedi online informatikai megoldások, stb.).

Az általunk kivitelezett honlapokat, webshopokat, informatikai megoldásokat jellemzően saját, nagy megbízhatóságú szervereinken üzemeltetjük. E mellett rendszergazdai/szerverüzemeltetési feladatokat is ellátunk partnereink részére. Szervereink a magyar internet központjában (BIX) és a Magyar Telekom központi szerver termeiben üzemelnek.

INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK

INFORMATIKAI MEGOLDÁSOK

Nagy megbízhatóságú, hosszú élettartamú (5-15 év) informatikai megoldásokat fejlesztünk és üzemeltetünk partnereink részére.

Cégünk jelentős tapasztalattal rendelkezik nagy forgalmú online megrendelőrendszerek fejlesztésében (pl. Edenred online jegyrendelő rendszer, vagy Cofidis Online Hitelkalkulátor).

A megrendelői igényhez illesztett megoldásokkal állunk rendelkezésére, Microsoft, Linux, mobil és hibrid technológiákon alapú fejlesztésekkel.

Cégünk 1997 óta foglalkozik Linux szerverek üzemeltetésével. Az általunk kivitelezett honlapokat, webshopokat, informatikai megoldásokat jellemzően saját, nagy megbízhatóságú szervereinken üzemeltetjük, illetve rendszergazdai feladatokat látunk el partnereink részére. Szervereink a magyar internet központjában (BIX) és a Magyar Telekom központi szervertermeiben üzemelnek.

CRYPTO TANÁCSADÁS

CRYPTO TANÁCSADÁS

Crypto tanácsadási szolgáltatásunkkal állunk partnereink részére.

Informatikai cégként az első crypto coin megszületése óta követjük a technológia fejlődését. Az alábbi területeken nyújtunk partnereink részére tanácsadási szolgáltatásokat:

  • crypto coinokkal kapcsolatos alapinformációk
  • crypto piaci alapismeretek
  • crypto alapú informatikai megoldások fejlesztése
  • crypto bányászattal kapcsolatos információk
KAPCSOLATFELVÉTEL

KIADVÁNYOK, GRAFIKÁK, ARCULAT

Cégünk alapítása óta foglalkozunk  különféle nyomdai termékek, kiadványok, promóciós termékek tervezésével, szerkesztésével és kivitelezésével.

Ügyfeleink cégarculatát, kiadványait, nyomtatványait, könyveit, egyéb dokumentumait, promóciós termékeit tervezzük, vitelezzük ki és tartjuk karban. Közép- és Nagyvállalati partnereinknél folyamatos igény jelentkezik a klasszikus papír alapú – vagy papír alapúra tervezett, de csak PDF formátumban megvalósuló – kiadványok grafikai tervezésére, DTP szerkesztésére és nyomdai kivitelezésére.

Bátran állíthatjuk, hogy bármilyen termékről is van szó – rövid határidőkkel kivitelezzük.

PR ÉS MARKETING

COFIDIS HITEL KALKULÁTOR

Cégünk fejlesztette a Cofidis Webes Hitel Kalkulátor (Cofidis webkalkulátor, Cofidis Áruhitel kalkulátor) rendszerét, melyet számos webshop használ Magyarországon. Szívesen állunk partnereink rendelkezésére a rendszer webshopba történő integrálására.

Üzemeltetünk több kiegészítő alkalmazást, mely megkönnyíti a partnerek csatlakozását a rendszerhez (pl. az előzetes egyeztetést igénylő megrendelésekhez a hitelkérelem egyszerű benyújását lehetővé tevő online alkalmazást).

Kérjük keressen bennünket amennyiben kérdése merül fel, vagy megoldásra váró problémája van a Cofidis Hitel Kalkulátor rendszerébe történő integrálása kapcsán.

KAPCSOLATFELVÉTEL

PR ÉS MARKETING

Az online-marketingkommunikáció a vállalatok komplex marketingstratégiájának és kommunikációjának elengedhetetlen része.

Segítünk, hogy legyen marketingstratégiája. Segítünk, hogy a marketingüzenetek összhangban legyenek a vállalati célokkal. Segítünk, hogy legyenek jól értelmezhető, és a célcsoportjai számára érthető üzenetek.

Célunk megrendelőink értékesítésének növelése vállalkozásuk sikere érdekében.

A Marketing és a PR között az egyik legfontosabb különbség, hogy a Marketing inkább akció jellegű: gyors és hangos. A PR viszont hosszútávon segít felépíteni a vállalati imázst – halkan és tudatosan irányítja a vállalta felé az ügyfeleket, a céloknak megfelelően alakítja a vállalatról vagy márkáról kialakítandó képet. A Marketing és a PR , kölcsönösen hatnak egymásra, a kétféle kommunikációs tevékenység összehangolása hozzájárul a vállalkozások sikeréhez.

Tudatosan építse fel online kommunikációját, hogy az internet a PR eszközrendszerének alapja legyen.

Állunk rendelkezésére PR és Marketing szolgáltatásainkkal!

ÉRDEKELNEK SZOLGÁLTATÁSAIK!

MUNKÁINK

Rerefencia munkáinkat az animációs és image film készítés, honlap készítés, informatikai fejlesztés, informatikai rendszer üzemeltetés, grafikai tervezés, kiadvány tervezés és kiadvány kivitelezés témaköreiből válogattuk.

Cégünk fennállásának 25 éve alatt számos projektet viteleztünk ki, melynek egy szűk szeletét mutatjuk be az alábbiakban.

További referenciák betöltése
KAPCSOLATFELVÉTEL

KIKAPCSOLÓDÁS

Online játékok

Online sakkprogram
IQ teszt
IQ teszt

Letölthető játékok

WebDesign Sakk 1.0
WebDesign Tetris 1.0

Érdekességek

Minden napra 1 képregény
KAPCSOLATFELVÉTEL

KAPCSOLAT

Szívesen várjuk megkeresését telefonon, E-mailben, illetve az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével.

    A csatolmány neve nem tartalmazhat ékezetes betűket és speciális karaktereket, csatolmányként 20 MB méretig küldhető zip,doc,docx,xls,xlsx,ppt,pptx,pdf,jpg,gif,png típusú file.