Magyar - English
 
 Nyitóoldal
  Internet 
  Média üzletág 
  Mobil üzletág 
  Informatika üzletág 
  Termékek 
  Szolgáltatások 
  Referenciák 
  Kapcsolatfelvétel 
  Céginformáció 
 
 Kiemelt termékek
  iCMS 1.8
  iTEXT 2
  iTEL 1.0
 
Céginformáció  
 
     
 

Tisztelt Látogatónk!

A WebDesign Kft. 1996 óta a magyar internet piac ismert szereplője. Cégünk magyar magánszemélyek százszázalékos tulajdonában lévő interdiszciplináris ügynökség, mely a média és az informatika különféle területein jelentkező problémákra és feladatokra nyújt megoldásokat.

A cég szolgáltatási palettája átöleli az informatikai fejlesztési, mobil alkalmazásfejlesztési, média és kreatív ügynökségi, grafikai és animációs stúdiói, internet tartalomfejlesztői- és szolgáltatói területeket - melyekről (és melyekben elért eredményeinkről) bővebb betekintést nyerhet honlapunk szolgáltatási, termékismertetői, és referencia oldalain, illetve a különféle ágazati ismertető oldalakon.

Cégünk alapfilozófiája az ügyfél-orientáltság: egyedi igények magas szintű kiszolgálása, a tömegtermékek korában az egyediség és eredetiség azonosító jegyeivel felvértezett termékek előállítása, kimagasló minőségű szolgáltatások nyújtása.

Alapvető célunk magas technikai és esztétikai színvonalú, de mégis egyszerű felhasználású, azaz ügyfélbarát termékek előállítása.

Cégünk jövőképe a folyamatos innováción alapul. A piaci trendeket felismerve állandóan megújuló, fejlődő és új szolgáltatásokkal, termékekkel és megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Remélem, hogy Önt is hamarosan partnerünkként üdvözölhetjük az állandó és visszatérő partnereink számára már megszokott színvonalú termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.

Tisztelettel:

Faragó Zsolt
ügyvezető


 A WebDesign Kft. hivatalos adatai:
Cím: 1114 Bp. Bartók Béla út 70.
Telefon/Fax: +36 1 323-1074/75/76
Adószám: 11889630-2-43
EU Adószám: HU 11889630
Cégjegyzékszám: 01-09-681648

 
     
 
 ADSL sebességmérő
    WebDesign iSpeed 1.2  
 
 Ingyenes letöltés
    WebDesign SymSSH 1.0 béta  
    WebDesign Sakk 1.0  
    WebDesign Tetris 1.0  
    WebDesign Agenda 1.0  
    V-neti 1.20.1  
 
 Idõtöltés
    Online sakk  
    Online IQteszt  
    Minden napra 1 képregény