Magyar - English
 
 Nyitóoldal
  Internet 
  Média üzletág 
  Mobil üzletág 
  Informatika üzletág 
  Termékek 
  iCMS 1.8
  iTEXT 2
   Termékismertetõ
   Nézõképek
   Dokumentáció
   Referenciák
   Megrendelés
  iTEXT 1
  iTEL 1.0
  iMATE - V-neti
 
  Szolgáltatások 
  Referenciák 
  Kapcsolatfelvétel 
  Céginformáció 
 
 Kiemelt termékek
  iCMS 1.8
  iTEXT 2
  iTEL 1.0
 
Termékismertető  
 
     
 

Az iTEXT 2 rendszer internet böngészőn keresztüli website szerkesztést lehetővé tevő CMS rendszer. Az ITEXT2 rendszer egyedi sajátossága, hogy "on the fly mark"-okat helyez el az aktuálisan szerkesztett weboldalban a böngésző segítségével, azaz szerkesztés üzemmódban a felhasználó az interneten aktuálisan megjelenő honlapja szerkeszteni kívánt részére történő egérkattintással hívhatja elő a szerkesztőmodult. Az ITEXT2 rendszer Apache/PHP/mySQL alapú megoldás.

Az ITEXT2 rendszer lehetővé teszi egy adott website arculati és stílusbeli kötöttségein belül a tetszőleges menüstruktúra kialakítását, tartalmak, file-ok, képek szerverre történő feltöltését, manipulálását.

Az ITEXT2 rendszer alapvetően lehetővé teszi a WYSIWYG honlap szerkesztést, Microsoft Word jellegű szerkesztőfelülettel rendelkezik. Speciális funkcióként elérhető benne a kívülről beemelt HTML kódok konvertálása egyszerű (olvasható) HTML formátumba való konvetálása, illetve a Microsoft termékek által generált bonyolult HTML szerkezetek egyszerűsítése. Az ITEXT2 rendszer lehetővé teszi a WYSIWYG szerkesztés mellett a közvetlen HTML kód szerkesztést.

  
     
 
 ADSL sebességmérő
    WebDesign iSpeed 1.2  
 
 Ingyenes letöltés
    WebDesign SymSSH 1.0 béta  
    WebDesign Sakk 1.0  
    WebDesign Tetris 1.0  
    WebDesign Agenda 1.0  
    V-neti 1.20.1  
 
 Idõtöltés
    Online sakk  
    Online IQteszt  
    Minden napra 1 képregény