Magyar - English
 
 Nyitóoldal
  Internet 
  Média üzletág 
  Mobil üzletág 
  Informatika üzletág 
  Termékek 
  iCMS 1.8
   Termékismertetõ
   Nézõképek
   Dokumentáció
   Referenciák
   Megrendelés
  iTEXT 2
  iTEXT 1
  iTEL 1.0
  iMATE - V-neti
 
  Szolgáltatások 
  Referenciák 
  Kapcsolatfelvétel 
  Céginformáció 
 
 Kiemelt termékek
  iCMS 1.8
  iTEXT 2
  iTEL 1.0
 
Termékismertető  
 
     
 

A WebDesign iCMS közepes és nagyvállalatok igényeit kielégítő tartalomszerkesztő rendszer. Legfőbb előnye, hogy ötvözi a Microsoft Windows operációs rendszer alatt futó szerkesztőfelületet a Unix rendszer alatt futó adatbázis-kezelő/megjelenítő rendszerrel*. Így az ügyfél az ismert Microsoft Windows környezetben szerkesztheti internetes megjelenéseit, míg a szerverháttér megbízható és rendszergazdai oldalról egyszerűen menedzselhető Unix megoldást tartalmaz.

Az iCMS WYSIWYG szerkesztőrendszer, azaz a honlap kinézetének megfelelő szerkesztést tesz lehetővé, beleértve az office dokumentumok egyszerű (copy/paste jellegű) beillesztési lehetőségét, formázási információkkal együtt, vagy akár azok nélkül is.

Az iCMS rendszer több felhasználós szerkesztőségi/editori rendszer. Az ügyfél munkatársai a kezelőfelület segítségével egy helyi szerveren módosítják a tartalmakat, ami rendszeres időközönként (vagy igény szerint a Windows felületen gombnyomással) szinkronizálja a helyi szerver tartalmát az interneten lévő webszerverrel.

Bővebb információkért kérjük, keresse meg kollégáinkat, illetve tekintse meg az online megtalálható dokumentációt, illetve a felület-nézőképeket.

Reméljük, hogy rendszerünk elnyeri tetszését, szívesen állunk további információkkal, személyes demonstrációval rendelkezésére.

*Az iCMS rendszer szerver oldala MySQL adatbázis-kezelőt, illetve Apache/PHP megoldást tartalmaz, így szerver oldala igény szerint telepíthető nem csak Unix, de Microsoft Windows környezetbe is.

 

 
     
 
 ADSL sebességmérő
    WebDesign iSpeed 1.2  
 
 Ingyenes letöltés
    WebDesign SymSSH 1.0 béta  
    WebDesign Sakk 1.0  
    WebDesign Tetris 1.0  
    WebDesign Agenda 1.0  
    V-neti 1.20.1  
 
 Idõtöltés
    Online sakk  
    Online IQteszt  
    Minden napra 1 képregény