Magyar - English
 
 Nyitóoldal
  Internet 
  Média üzletág 
  Mobil üzletág 
  Informatika üzletág 
  Termékek 
  Szolgáltatások 
  Referenciák 
  Kapcsolatfelvétel 
  Céginformáció 
 
 Kiemelt termékek
  iCMS 1.8
  iTEXT 2
  iTEL 1.0
 
Jogi nyilatkozat  
 
     
 

A WebDesign Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak megtekintése, böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 
 

-

A WebDesign Kft. minta weboldalainak tartalma és az alatta megjelenő termékek szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

 

-

A WebDesign Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A WebDesign Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

 

-

A WebDesign Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Ha a törvény másként nem rendelkezik- a WebDesign Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.

 

-

A WebDesign Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. A WebDesign Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

 

-

A WebDesign Kft. honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

 

-

A WebDesign név a WebDesign Kft. bejegyzett védjegye.

 

-

A WebDesign Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a WebDesign Kft. weboldalai kapcsolódnak.

 

-

Mivel a WebDesign Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így a WebDesign Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a WebDesign Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.

 

-

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy a WebDesign Kft. azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja a WebDesign Kft-t.

 

 
 
     
 
 ADSL sebességmérő
    WebDesign iSpeed 1.2  
 
 Ingyenes letöltés
    WebDesign SymSSH 1.0 béta  
    WebDesign Sakk 1.0  
    WebDesign Tetris 1.0  
    WebDesign Agenda 1.0  
    V-neti 1.20.1  
 
 Idõtöltés
    Online sakk  
    Online IQteszt  
    Minden napra 1 képregény